De ademhalingsfrequentie en hartslag verlaagt en het heeft een gunstige invloed op de spijsvertering. Het verbetert je concentratie, weerbaarheid en versterkt je interne organen.

Yoga geeft je ontspanning, kracht, soepelheid en uithoudingsvermogen. Yoga maakt je stabiel en brengt je in balans.

Het is tijd om in actie te komen. Kom voor een proefles naar YogaBenessere.

YBlogodef1

Wat heeft je doen besluiten om aan yoga te beginnen? Wil je je beter in je vel voelen? Wil je sterker zijn? Of wil je meer ontspannen zijn? Wanneer ga je er aan beginnen?

Is het tijd? Ja! Het wachten is voorbij. Het is tijd voor jou, jouw moment!

Leeftijd is geen bezwaar, stijfheid is fantastisch. Yoga is voor iedereen, ongeacht wie, wat of hoe je bent. Je bent goed zoals je bent. Yoga is voor iedereen die zich goed wil voelen en een positieve benadering van het leven wil laten ontstaan.

Met yoga ervaar je waar de moeilijke plekken in je lichaam zijn, hier aandacht aan te besteden en er bewust van te worden. Bewust kunnen bewegen zonder je grenzen te overschrijden. Vrij kunnen bewegen in hoofd en lijf. Yoga is vrijheid. Het maakt je lichaam energieker, je hoofd kalmer. Je krijgt inzicht in je lichamelijke en geestelijke mogelijkheden. Verandering van binnenuit, groei vanuit je eigen mogelijkheden en zie het leven van een positievere kant. Yoga vitaliseert en zuivert je lichaam, het helpt je ontstressen.

YogaBenessere

YBlente20153
Introductie
sjingasduo

Copyright © 2012 - 2018 YogaBenessere - Groei Vanuit Je Kern

Pattabhi Jois
Geschiedenis  van Yoga
Kum Nye Yoga
Pattabhi Jois   Geschiedenis  van Yoga Kum Nye Yoga